TEAM

PROFILE

Terp Tokyo Thailand General Manager

HIROSHI
YATABE

谷田部 弘志

Currently living in Bangkok/Skateboarder. Activities-Woke up to skateboarding from 12 years of age, got a sponsor at 14, and got immersed in skateboarding from his teens to his 20s. From 2006 to 2018 he operated a Skateboard Kids School in Shin-Yokohama, Chees Inc, and was a coach until 2018. In 2008, Graduated from Digital Hollywood Graphic Design. Joined Cores Co., Ltd. Planning advertisement/sales affairs. In 2011, Studied abroad in Australia for a year, learning English while skate-boarding. Worked at an organic farm and restaurants and became aware of the world of "food" and aimed to become a chef. joined Wacoal Art Center Co., Ltd. in 2013. In 2014, Worked at Sendagaya Ricopua, Shibuya. In charge of French-style curry and oriental creative cooking, mobile sales, and event catering management under Chef Sakamoto. In 2018, Moved to a Thai corporation for employment. Joined More Rich Enterprise Co.Ltd. In 2020, Joined DAIKOKU THAILAND CO., LTD Factory Manager, Management of sales, production, logistics, import/export in a Southeast Asian B to B business. Appointed as Terp Tokyo Thailand General Manager.

バンコク在住/スケートボーダー。12歳からスケートボードに目覚め14歳でスポンサーを獲得して 10~20代をスケートボードに没頭する。2006年〜2018年まで 新横浜スケートボードキッズスクール(株)Chees Inc 運営、コーチとして2018年まで所属。2008年デジタルハリウッドGraphic Design科卒。(株)コアーズ入社 企画広告・営業事務。2011年オーストラリアへ1年間留学 スケートボードしながら英語を学びつつオーガニック農園や飲食店で働き「食」に目覚め世界で働ける料理人を目指す。2013年 帰国後(株)ワコールアートセンター入社。2014年 渋谷区千駄ヶ谷Ricopua勤務。坂本シェフの下、カレーを通じフレンチとオリエンタルな創作調理、移動販売、イベントケータリングのマネージメントを担当。2018年 タイ法人会社へ就職のため移住。More Rich Enterprisw co.ltd に入社。Restaurant WAGYUISM Japanese cuisine Head Chef。2020年DAIKOKU THAILAND CO.,LTD入社。Factory Managerに就任。東南アジアのB to B事業における営業、生産、物流、輸出入をマネージメント。Terp Tokyo Thailand General Manager 就任

BACK